Sobe jakše

Zasebna prenočišča Jakše nudijo udobno prenočevanje v dvoposteljnih in troposteljnih sobah, opremljenih s kopalnico (prha/WC), satelitsko televizijo in WiFi omrežjem, možna pa je tudi souporaba kuhinje. Zaradi bližine Novega Mesta (12 km) in avtoceste (2 km) se pri nas pogosto ustavijo partnerji dolenjskih podjetij, zaradi bližine Šmarjeških Toplic, do katerih vodi zgolj nekajminutni sprehod, pa smo priljubljeni tudi med tistimi, ki jim je pri srcu zdraviliški turizem oziroma si zaželijo nekaj dni kopanja in sprostitve z družino.

 

V zasebnih prenočiščih Jakše vas bo pričakalo prijazno osebje, urejene sobe, prostorno parkirišče, v bližini boste našli gostinsko ponudbo, pomagali pa vam bomo tudi pri nakupu cenejših vstopnic za kopališče v Termah Šmarješke Toplice.

Cenik namestitve

1 ali 2 nočitvi
18 € / osebo
3 in več nočitev
15 € / osebo / dan
Doplačilo za enoposteljno sobo
5 € / osebo / dan
Turistična taksa
1,265 € / osebo / dan

- Navedene cene se razlikujejo v času kurilne sezone

- Cene so brez DDV

Zemljevid lokacije

Taxi-Sobe Jože Jakše s.p. - Šmarješke Toplice 111 - 8220 Šmarješke Toplice

Z avtoceste A2 zavijte na izvoz 28 za Otočec, Šmarjeto in Šmarješke Toplice in se držite oznak za Šmarješke Toplice. Prenočišča Jakše se nahajajo na desni strani glavne ceste na koncu Šmarjeških Toplic, medtem ko za Terme 150 m prej zavijete levo.

Pošljite povpraševanje

Pokličite nas na 041 625 108 ali 07 30 73 650
Pišite nam na jakse.j@gmail.com

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki